Hvit pizza med potet og sopp
Hvit pizza med potet, hvitløk og sopp dufter himmelsk av festmåltid ved mørke og lune kvelder.
Ingredienser
1 fersk pizzabunn, rund
2 ss rømme eller créme fraiche
1 båt hvitløk
2 ss frisk persille
1 ss frisk rosmarin eller litt tørket
2 dl revet ost
2 kokte poteter
2 aromasopp
1 vårløk
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Finhakk hvitløk, persille og rosmarin og bland med rømme eller créme fraîche. Smak til med salt og pepper.
- Skjær poteter og løk i tynne skiver. Finsnitt vårløken.
- Bre sausen ut på pizzabunnen og dryss revet ost over. Fordel potet- og soppskiver på toppen og dryss over vårløk. Krydre med litt salt og kvernet pepper.
- Stek pizzaen i varm ovn 225°C til osten har smeltet og skorpen begynner å bli gyllen – cirka 6 minutter.
- Dryss litt hakkede valnøtter på toppen og server med en gang.
>> For en sunnere pizza som metter enda bedre, anbefaler vi vår oppskrift på grov pizzabunn.
Kilde: MatPrat