
Turmat for påskeferien
For de heldige med lett tilgjengelig natur har vi samlet tips til turmat for påskeferien.
Gjør påskepausen i solhellinga eller i fjæresteinene til en litt mer spennende opplevelse med disse oppskriftene.
Våre deilige sportsboller gir masse energi! De er halvgrove og smaker nydelig av havre, gulrot og eple. Smaker ekstra godt med kakao til.
Enkel og fantastisk god baguette med kylling, avokado og rømmedressing. Perfekt som påsketurmat.
Grove snøkrystaller gjør seg i matpakken! Disse smaker ekstra godt lune, så ta en rask smakebit når de kommer ut fra ovnen. Kjempegodt å nyte i påskesola.
Vil du gjøre det lett og godt? Bak en stor porsjon brødhjerter og frys ned, så kan du ta opp etterhvert som du ønsker. Turmat i påskeferien smaker ekstra godt når den er hjemmelaget.
Det enkleste og kanskje beste du kan ha med deg som påsketurmat: Et godt myslirundstykke med brunost slår det meste!
Smaksrik blings med pesto, mozzarella og tomat. Deilig til lunsj!
Ingenting slår en god toast. Denne er laget helt enkelt med ost, skinke og sennep. Varm den i stekepanna hjemme, pakk den inn i sølvfolie og ta med på tur.
>> Se også vår samleside om turmat
>> Her finner du flere idéer til påskekosen
Sist oppdatert 1. april 2020