Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Mat for helter

Uten mat og drikke duger helten ikke. Grove blingser er mat for helter som vil holde hele veien.
Skriv ut

Grov brødmat er mat for helter som vil stå løpet ut. Når du skal holde fokus gjelder det å spise godt, enten du skal følge kampen helt i mål eller holde deg våken natta gjennom.

 

Mange vil spise noe annet enn hurtigmat og potetgull når stemningen er på topp og energien skal holde. Her trengs ingen revolusjon, bare små grep i hverdagen som styrker kroppen. Alle elsker en digg skive med godt og smakfullt pålegg. 

 

I samarbeid med tidligere landslagsbaker Øyvind Skogsholm Hansen har vi derfor utviklet en egen serie med blingser for deg som vil holde hodet kaldt og hjertet varmt.

 

Mat for helter: Blingser som holder deg mett

Mat for helter: Seisandwich

Seisandwich er en solid blings av grovbrød med pannestekt seifilet, remulade, spinatblader, tomat og rødløk. Denne holder deg kvikk lenge.

Mat for helter: Blings med speilegg, rødbete og pølse

 

Helt om dagen og helt om natten? For de som trenger ekstra styrke anbefaler vi blings med speilegg og pølse. Hvis du serverer blingsen med båtpoteter har du en fullkommen middag.

Fiskekake-sandwich

 

Ønsker du stål i ben og armer? Fiskekake-sandwich er fylt med fiskekaker, grovbrød, tomatpesto, remulade, gulrot og salat. Mat til å bli sterk av.

Mat for helter: Spicy toast med chorizo, jalapenos, smøreost, ruccola og paprika

 

Spicy toast er brødmaten for helter som vil ha litt krydder i hverdagen. Chorizo, jalapenos og paprika gir ostesmørbrødet en varm variasjon.

Mat for helter: Dobbel makrellblings

Dobbel makrellblings lager du med godt, grovt brød, majones, peppermakrell, revet gulrot og gressløk. God mat for helter som vil gå langt.

Dobbel blings med svinestek og syltet løk

For helter som vil redde middagsrester anbefaler vi å bruke gårsdagens middag til dagens lunch. Blings med svinestek gjenbruker både kjøtt og tilbehør.

Klippfisk-sandwich

 

 

Klippfisk-sandwich er for deg som elsker bacalao. Sandwichen lages på godt grovbrød, klippfisk, crème fraîche, ruccula, paprika og spekeskinke. 

Rekesmørbrød

 

Rekesmørbrød med en liten vri – reker, grovt brød, lodderogn og salat. Nydelig for en dag der du vil minnes sommeren eller som kosemat med familien i stua.

Sildesmørbrød

Sildesmørbrød er en nydelig sandwich med grovbrød, kokt egg, sild og poteter, eple, ruccolasalat og persille. 

Ostesmørbrød med skinke

Ostesmørbrød skuffer aldri. Dette er blingsen som helt enkelt garantert holder humøret oppe.

>> Grov brødmat er mat for helter som vil holde hele dagen og hele natta. For deg som vil bake grovt anbefaler vi bakerens ekstra grove brød.

 

Sist oppdatert 2. november 2020