Amerikanske pannekaker
Klassiske amerikanske pannekaker, også kalt hotcakes, griddlecake eller flapjack. En populær frokost i USA - og vi skjønner hvorfor!
Ingredienser
3 dl hvetemel
1 ss sukker
1 ts bakepulver
½ ts salt
4 egg
3 dl kefir
Til servering:
Lønnesirup, en klatt smør eller rørte bær og rømme
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Bland mel, sukker, bakepulver og salt. Visp inn eggene og halvparten av kefirmelken til du har en en klumpfri røre. Visp inn resten av melken.
- La røren stå og svelle i ca. 15 minutter.
- Varm en stekepanne og stek to eller tre pannekaker om gangen.
- Server pannekakene varme med lønnesirup, en klatt smør eller rørte bær og rømme.
>> Glad i amerikansk mat? Da vil du sikkert også elske våre amerikanske cookies.
Finn også flere pannekakefavoritter på vår samleside for pannekaker.
Kilde: MatPrat