Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 20-30 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 8 porsjoner
Hvor lang tid tar det? 20-30 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 8 porsjoner

Brødstuffing

En saftig brødstuffing med pecannøtter, pistasjenøtter, pinjekjerner og svisker. Perfekt tilbehør til thanksgivingmiddagen, eller høstakkefesten om du vil.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Forvarm stekeovn til 200 °C.
  • Kutt daggammelt brød i skiver og deretter terninger.
  • Legg brødterningene utover et bakepapirkledd stekebrett og stek på 200 °C midt i ovnen i rundt ti minutter eller til de er sprø.
  • Grovhakk nøtter og frukt. Fres det deretter lett i stekepanne med litt smør, i omtrent fem minutter. 
  • Bland sammen brød, nøtter og frukt i en stor bolle. Smak til med salt, pepper og grovhakket persille. Vår brødstuffing passer fint både til kalkun og kylling. 

Brød som er blitt litt tørt kan å brukes i for eksempel suppe eller til bruschetta.

 

Oppskriften er utviklet i samarbeid medMatPrat.

Finn mer om samme tema:

5 / 5
1 stemme