Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 20 - 40 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner
Hvor lang tid tar det? 20 - 40 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner

Bruschetta med røkelakskrem

Bruschetta med røkelakskrem er et elegant innslag på en julete afternoon tea eller på tapasbordet. De kan også spises alene som en forrett.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Lag røkelakskrem først: Finkutt røkelaks. Stivpisk snøfrisk og rømme. Vend inn røkelaks og hakkede urter. Smak til med salt, pepper og litt sitron.
  • Stek skiver av baguette i en varm stekepanne med smør til de er gylne og sprø. Legg skivene over på et kjøkkenpapir slik at overflødig fett renner av. Avkjøl.
  • Legg litt spirer på hver av de stekte brødskivene. Bruk to skjeer og form små «egg» av røkelakskremen oppå bruschettaene. Pynt med lakserogn oppå røkelakskremen.

>> Sjekk vårt forslag til afternoon tea på juleverkstedet

 

Kilde: MatPrat

Finn mer om samme tema:

5 / 5
1 stemme