Cones trinn for trinn
Cones trinn for trinn betyr at du kan imponere med halvgrove, fine og søte cones som dessert til grillmaten i sommer. De er enkle å holde, gode å spise, ser fantastiske ut, og ikke minst så kan de fylles med nesten alt du ønsker.
Slik gjør du
Fordelene med cones er mange. De er enkle å holde, gode å spise, ser fantastiske ut og ikke minst så kan de fylles med nesten alt du ønsker. Varier mellom halvgrov, fin og søt deig for å tilpasse deigen til innholdet.
Til tross for at de ser avanserte ut er de ikke så vanskelige å lage. Klarer du å lage deigen og trille den ut i pølser er du nesten i mål. Her er en liten beskrivelse:
- Finn frem et stivt ark eller en bit kartong i riktig størrelse. Til fine og søte cones
passer det med ark i A4 størrelse, til halvgrove cones passer det best med A3. - Tvinn arket som et kremmerhus og teip endene så kremmerhuset henger godt sammen.
- Dekk kremmerhuset med aluminiumsfolie på innsiden og utsiden.
- Spray med formfett eller pensle med olje, og tvinn deigpølsene i sirkel rundt kremmerhuset.
- Stekes med kremmerhuset hele steketiden. Fjern det så snart du tar dem ut fra ovnen. Avkjøl på rist.
Tips! Ta gjerne vare på kremmerhusene til en annen gang så slipper du å lage nye.