Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 20-40 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor lang tid tar det? 20-40 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt

Enkel eggesalat

En enkel eggesalat som lages på farta og passer som pålegg til både brødskiver, bruschetta og fyll til bagetter.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Kok egg i 10 minutter, avkjøl dem i kaldt vann og skrell dem.
    Visste du at det er en fordel å romtemperere egg før koking? Hardkokte egg blir mye enklere å skrelle og eggene sprekker ikke like lett under koking.
  • Bland creme fraiche og majones.
  • Grovhakk eggene og vend dem inn i dressingen. Smak til med salt og pepper.
>> Denne enkle eggesalaten passer godt som fyll i grove bagetter.
 
3.4 / 5
18 stemmer