Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 1 time
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 2 porsjoner
Hvor lang tid tar det? 1 time
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 2 porsjoner

Grønnsakswok med byggryn

Grønnsakswok med byggryn smakssatt med østerssaus og soyasaus og og frisk koriander er en herlig, sunn og billig middag eller smårett. 
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Kok byggryn i 20-30 minutter, til de er myke, men fremdeles har litt motstand. La det dampe godt av.
  • Kutt opp alle grønnsakene i strimler.
  • Varm opp halvparten av oljen i en wokpanne eller en stor tykkbunnet gryte. Tilsett byggrynene og stek dem under omrøring over høy varme i ca. 2 minutter. Ha over i en egnet bolle.
  • Varm resten av oljen i pannen. Tilsett paprika, sukkererter, løk, chilipepper og ingefær og stek dette over høy varme i ca. fire minutter, til halvveis mørt.
  • Ha i byggrynene og la dem bli gjennomvarme.
  • Dryss frisk koriander over før servering. Server med en dressing av østersaus, soyasaus og eventuelt søt chili saus. 
    Server gjerne grovt brød ved siden av denne retten.

Finn mer om samme tema:

2.4 / 5
22 stemmer