Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 2 timer
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor grov blir baksten? Grov
Hvor mye bakst blir dette? 18 pizzasnurrer
Hvor lang tid tar det? 2 timer
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor grov blir baksten? Grov
Hvor mye bakst blir dette? 18 pizzasnurrer

Grove pizzasnurrer i form

Grove pizzasnurrer er en perfekt middag for hele familien. De er enkle å lage, smaker godt og metter lenge. Du kan variere fyllet etter hva du har i kjøleskapet, eller la barna velge sitt favorittfyll. Server pizzasnurrene med en frisk salat og nyt.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Ha mel, salt, melk og olje i en bakebolle. Smuldre i gjæren og elt deigen, for hånd eller i en kjøkkenmaskin, til en jevn og smidig deig. 
  • Dekk bakebollen med plast eller klede, og la deigen heve til dobbel størrelse, ca. 30 minutter.
  • Ta deigen ut på et lett melet bakebord, og del den i tre like store deler. Kjevle hver del til et rektangel. Smør hver leiv med hhv. pizzasaus, pesto og kremost, og fordel revet ost utover. Rull leivene forsiktig sammen til tre pølser. Skjær 6 skiver av hver deigpølse. Ha bakepapir i en liten langpanne, og sett snurrene oppi med snittflaten opp med litt mellomrom. 
  • Dekk pizzasnurrene med et klede, og la heve til nesten dobbel størrelse, ca. 30 minutter. 
  • Ha litt revet ost på toppen av hver snurr med kremost, og pynt pestosnurrene med friske urter.
  • Stek pizzasnurrene midt i ovnen på 225 °C i ca. 15 minutter eller til de er gyllenbrune. Avkjøl snurrene litt på rist.
  • Server pizzasnurrene med en grønn salat til middag.

Prøv også pestosnurrer som turmat eller i matboksen

Finn mer om samme tema:

2.6 / 5
50 stemmer