Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

scones

Clotted cream

Clotted cream serveres sammen med syltetøy til scones til afternoon tea i England. Det er enkelt å lage. Du trenger bare kremfløte og god tid.
lang
enkelt

Glutenfri scones

Scones er saftige rundstykker bakt uten gjær som er enkelt og raskt å lage. Denne oppskriften er for deg som ikke tåler gluten.
rask
enkelt

Rosin- og valnøttscones

Rosin- og valnøttscones er som små rundstykker bakt med sammalt hvete, appelsin og sitron. Server med varm drikke og nyrørte bær til helgefrokosten eller til kvelds.
lang
enkelt

Lemon curd

Lemon curd kan oversettes til sitronsmør og smaker friskt og godt ved siden av nybakte scones eller vafler.
rask
Middels

Grove scones

Grove scones er superraske å lage fordi de hever med bakepulver, ikke gjær. Bruk fin eller grov sammalt hvete og server til frokost eller i matpakken.
rask
enkelt
Grovt

Havrescones med okserull

Havrescones med okserull, ruccola og srirachamajones er en spicy, spennende og veldig god sandwich i matpakken eller til lunsj.
rask
enkelt

Havrescones

Havrescones er rundstykker som er perfekte til frokost og lages kjemperaskt med hvetemel og havregryn uten gjær, men med bakepulver som hevemiddel.
rask
enkelt
Fint

Scones med appelsin, rosiner og nøtter

Scones med appelsin, rosiner, kefir og pecannøtter lager du på under en time. Passer fint til helgefrokosten eller som deilig turmat.
rask
enkelt

Scones med appelsin- og sitronskall

Scones med appelsin- og sitronskall er bakt av grovt og fint mel, valnøtter og tørket frukt. De er enkle, og smaker godt til kaffen eller lunsj i helgen.
rask
enkelt

Scones til påske

Scones til påske serveres nybakte med ost, syltetøy eller eventuelt med litt vispet krem eller kesam. Disse er deilige å ty til når du står opp sent en søndag, er på hytta, eller skal feire litt ekstra.
rask
enkelt
Fint

Pepperkakescones med julekrydder

En julete vri på klassikeren scones! Våre pepperkakescones med nellik, kanel og ingefær smaker nydelig sammen med appelsinmarmelade, appelsinsmør og litt krem.
rask
Middels

Appelsincurd

Appelsincurd er søtt og syrlig på én gang! Bruk den sammen med scones og kjeks, eller som ingrediens i deilige kakekremer.
Middels
Middels