Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 1 time
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor lang tid tar det? 1 time
Hvor vanskelig er det? Middels

Hjemmelaget ketchup

Hjemmelaget ketchup er kjempegodt til grillmaten. Du lager den av hermetiske tomater, løk, hvitløk, eddik og sukker i stavmikser eller blender. Denne holder seg lenge i kjøleskapet.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Fres løk og hvitløk mykt i oljen. Ha i resten av ingrediensene og kok opp. La sausen småkoke i 45–60 minutter eller til ketchupen har ønsket tykkelse. 
  • Kjør glatt med en stavmikser. Smak til med salt og pepper og ha over på lufttett glass eller en flaske.
    Holdbarhet er en måned i kjøleskap.

Finn mer om samme tema:

2.5 / 5
6 stemmer