Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 20-40 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 2 porsjoner
Hvor lang tid tar det? 20-40 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 2 porsjoner

Pizza med pinnekjøtt

Pizza med pinnekjøtt smaker deilig av julens beste rester – vi har toppet den med rødkål og deilig ost.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Rens rester av pinnekjøtt fri for bein og fett. Jobben blir enklere om pinnekjøttet er litt lunt.
  • Legg pizzabunnen på en bakepapirkledd stekeplate. Smør på pizzasaus og dryss på ost.
  • Snitt rødkål fint – bruk eventuelt en ostehøvel til å skjære tynne strimler. Rens rødløk og skjær den i tynne båter.
  • Legg rødkål, rester av pinnekjøtt og rødløk på pizzaen.
  • Stek pizzaen i 6-7 minutter i stekeovn på 230 °C til osten er smeltet og bunnen er deilig sprø.
  • Pizza med pinnekjøtt toppes med tørkede tranebær. En rømmedressing smaker også godt til.

Kilde: MatPrat

 

>> Sjekk også ut vår samleside med oppskrifter på pizzadeig og pizzabunn – og gode tips til hvordan du lykkes med pizzabaksten. 

Finn mer om samme tema:

3.3 / 5
6 stemmer