Pizza med pinnekjøtt
Pizza med pinnekjøtt smaker deilig av julens beste rester – vi har toppet den med rødkål og deilig ost.
Ingredienser
1 halvstekt pizzabunn (á 180 g)
150 g rester av pinnekjøtt
3 ss hvit pizzasaus
150 g revet hvitost
¼ rødkål
½ rødløk
3 ss hakkede tørkede tranebær
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Rens rester av pinnekjøtt fri for bein og fett. Jobben blir enklere om pinnekjøttet er litt lunt.
- Legg pizzabunnen på en bakepapirkledd stekeplate. Smør på pizzasaus og dryss på ost.
- Snitt rødkål fint – bruk eventuelt en ostehøvel til å skjære tynne strimler. Rens rødløk og skjær den i tynne båter.
- Legg rødkål, rester av pinnekjøtt og rødløk på pizzaen.
- Stek pizzaen i 6-7 minutter i stekeovn på 230 °C til osten er smeltet og bunnen er deilig sprø.
- Pizza med pinnekjøtt toppes med tørkede tranebær. En rømmedressing smaker også godt til.
Kilde: MatPrat
>> Sjekk også ut vår samleside med oppskrifter på pizzadeig og pizzabunn – og gode tips til hvordan du lykkes med pizzabaksten.