Kjøleskapsgrøt med friske bær
Velger du kjøleskapsgrøt til frokost får du enkelt en næringsrik og god start på dagen. Havre gir energi som varer og hjertevennlig fiber og fett. Bær på toppen hjelper kroppen å nyttiggjøre mineralene.
Ingredienser
2 dl havregryn
2 dl melk
1 dl vaniljekesam (gjerne en mager variant)
1 finrevet eple
Bringebær, blåbær eller andre friske bær
Nøtter og ristede havregryn til pynt
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Fordel bær, havregryn, revet eple og melk i to glass eller en annen beholder med lokk.
- Ha på lokk, og sett glass i kjøleskapet til neste morgen.
- Rør rundt i grøten like før servering og tilsett vaniljekesam.
- Pynt med friske bær og nøtter, frø eller ristet havregryn.
-
Spe med mer melk hvis grøten er for fast.