Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? Under 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner
Hvor lang tid tar det? Under 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner

Lefserull med lammerull og rødbetsalat

Lefserull går raskt å forberede som forrett eller smårett. Disse lefserullene er med lammerull og rødbetsalat, som gir fine farger på fatet.
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Med en pakke lefser i huset har du alltid mulighet til å lage noe ekstra godt med det du har tilgjengelig.

Juleklassikeren sylte og sennep er nydelig, men alt kan brukes som fyll i lefser! Her er noen forslag: tynne skiver ribbe, røkelaks, gravlaks, oksetunge, ost med litt marmelade, finkuttet pinnekjøtt, lutefisk og poteter, salat av kalkun- eller kyllingrester. Her er det bare å være kreativ og leke seg fram til de beste smakskombinasjonene!

Slik gjør du

  • Fordel rødbetsalat på lefsene og legg på skiver av lammerull. Rull lefsene tett sammen.
  • Skjær vekk endene av lefserullene og del hver rull i to eller tre «kubber». Bruk gjerne tannpirkere for å holde lefserullene sammen.
  • Anrett på fat og pynt med litt spirer eller annet grønt.

Oppskriften er laget i samarbeid med MatPrat.

Finn mer om samme tema:

5 / 5
3 stemmer
Les eller skriv kommentarer