Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? Under 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner
Hvor lang tid tar det? Under 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner

Lefserull med lammerull og rødbetsalat

Lefserull går raskt å forberede som forrett eller smårett. Disse lefserullene er med lammerull og rødbetsalat, som gir fine farger på fatet.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Med en pakke lefser i huset har du alltid mulighet til å lage noe ekstra godt med det du har tilgjengelig.

Juleklassikeren sylte og sennep er nydelig, men alt kan brukes som fyll i lefser! Her er noen forslag: tynne skiver ribbe, røkelaks, gravlaks, oksetunge, ost med litt marmelade, finkuttet pinnekjøtt, lutefisk og poteter, salat av kalkun- eller kyllingrester. Her er det bare å være kreativ og leke seg fram til de beste smakskombinasjonene!

Slik gjør du

  • Fordel rødbetsalat på lefsene og legg på skiver av lammerull. Rull lefsene tett sammen.
  • Skjær vekk endene av lefserullene og del hver rull i to eller tre «kubber». Bruk gjerne tannpirkere for å holde lefserullene sammen.
  • Anrett på fat og pynt med litt spirer eller annet grønt.

Oppskriften er laget i samarbeid med MatPrat.

Finn mer om samme tema:

5 / 5
3 stemmer
Les eller skriv kommentarer