Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

pepperkaker

Pepperkakedeig

Pepperkakedeig må vi ha til jul! Denne inneholder sirup, ingefær, nellik og kardemomme, og gir nok deig til både pepperkaker og pepperkakehus.
lang
Middels

Myke pepperkaker

Myke pepperkaker med kanel, nellik, kakao og kardemomme smaker kjempegodt, og passer til jul og bursdager. De små krydderkakene kan også bakes som en stor kake.
rask
enkelt

Pepperkaker med blåskimmelost

Pepperkaker med blåskimmelost er en fantastisk god dessert eller kveldsrett å servere til jul. Topp det hele med litt fikensyltetøy og et glass god portvin.
rask
enkelt

Pepperkakedeig med lys sirup

Pepperkakedeig med lys sirup smaker herlig til jul med ingefær, nellik, pepper og kardemomme. Bruk deigen til å lage pepperkaker for å pynte en pepperkakekake med eller til pepperkakehus.
lang
Middels

Pepperkakerundstykker

Pepperkakerundstykker med rugmel er krydret med ingefær, pepper, nøtter og tørket frukt, og passer ekstra godt til gløgg eller ost og vin til jul.
Middels
Middels
Fint

Peppernøtter

Peppernøtter er deilige, gammeldagse krydrete julekaker som er enkle å lage til jul og smaker av mandler, sirup, kanel, nellik og pepper.
rask
Middels

Pepperkakemuffins

Pepperkakemuffins smaker kjempegodt til jul og du lager dem raskt av lys muffinsrøre og revet pepperkakedeig. Server på julebordet eller gi bort i julegave.
Middels
Middels

Pepperkaker med godteri

Pepperkaker med godteri lager du til jul av nonstop og denne enkle pepperkakedeigen. Stikk ut et rundt hull med pepperkakeform og fyll hullet med nonstop.
lang
Middels

Pepperkakekonfekt

Pepperkakekonfekt er deilige, mørke sjokoladekuler dekket med smeltet sjokolade og rullet i pepperkakesmuler. Serveres i juleselskapet eller gi dem bort i julegave.
Middels
Middels

Pepperkakekake

Pepperkakekake er en herlig kake med nøttebunn, smørkrem og pepperkakepynt. Denne vil garantert slå an i juleselskapet, både hos barn og voksne.
Middels
Middels

Veganske pepperkaker

Veganske pepperkaker er bakt uten smør og egg, men er like herlige og sprø som originalen. Vi tviler på om du vil merke forskjell!
lang
Middels

Glutenfri pepperkakedeig

Med denne deigen får du luftige og sprø pepperkaker med den samme gode smaken som alltid.
Middels
vanskelig