Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 3 timer
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor grov blir baksten? Fin
Hvor mye bakst blir dette? Pizza til 4
Hvor lang tid tar det? 3 timer
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor grov blir baksten? Fin
Hvor mye bakst blir dette? Pizza til 4

Pizza med reinsdyrstek

Pizza med reinsdyrstek i tynne skiver smaker ekstra godt med hjemmelaget tomatsaus, vellagret ost, parmesan og ruccula. Server den til middag eller kvelds.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Deig: Bland alle ingrediensene, gjerne i en kjøkkenmaskin. Elt til deigen er smidig og har et godt utviklet glutennettverk (det tar ca. 14 minutter).
  • Dekk bakebollen med plast, og la deigen heve til dobbel størrelse, ca. 2 timer.
  • Lag tomatsaus: Finhakk sjalottløken og hvitløken. Stek i en kasserolle på middels varme til løken er mør. Tilsett de hermetiske tomatene og finhakket oregano. La dette småkoke i 15 minutter før du smaker til med salt og pepper. Avkjøl litt.
  • Ta deigen ut av bollen og kjevle den ut på en stekeplate.
  • Fordel tomatsausen utover bunnen og deretter osten.
  • Stek pizzaen midt i ovnen på 250 C° til osten er gyllen. Samtidig som pizzaen steker skjærer du reinsdyrsteken i tynne, tynne skiver. Vask og tørk rucculasalaten. 
  • Når pizzaen er ferdig stekt fordeler du skiver av reinsdyrstek og ruccula på toppen. Det er viktig at du gjør dette med en gang for at kjøttet skal bli varmt. Krydre med salt og pepper. 

>> Dårlig tid? Prøv pitapizza isteden. 

>> God tid? Sjekk ut vår samleside med oppskrifter på pizzadeig og pizzabunn – og gode tips til hvordan du lykkes med pizzabaksten. 

Finn mer om samme tema:

5 / 5
1 stemme