Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 1,5 timer
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor grov blir baksten? grov
Hvor mye bakst blir dette? 20 pizzasnurrer
Hvor lang tid tar det? 1,5 timer
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor grov blir baksten? grov
Hvor mye bakst blir dette? 20 pizzasnurrer

Pizzasnurrer

Pizzasnurrer eller pizzaboller med sammalt hvete, kjøttdeig og revet ost er supre å servere i bursdagsselskaper og som turmat. Passer også som fingermat.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Hoveddeig: Varm opp melken til 37ºC i en kjele. Smuldre gjæren og rør ut gjæren i den lunkne melken.
  • Ha mel og salt i en bakebolle. Tilsett melkeblandingen og oljen. Elt deigen til en jevn og smidig deig. Dekk bakebollen med plast eller et klede, og la heve på et lunt sted til dobbel størrelse, ca. 30 minutter.
  • Kjøttsaus: Hakk opp løk, hvitløk og hermetiske tomater. Brun kjøttdeigen i oljen på sterk varme. Tilsett løk, hvitløk, tomater, tomatpuré, salt, pepper og vann. La sausen småkoke i ca. 10 minutter til den blir tykk. Dryss over basilikum.
  • Trykk deigen ut på melet bakebord og kjevle til en avlang firkant, ca. 30×50 cm. Smør kjøttsausen utover og rull deigen til en pølse. Skjær den i ca. 1,5 cm tykke skiver og legg skivene på en stekeplate med bakepapir. Dryss på ost. Etterhev pizzasnurrene i ca. 10 minutter.
  • Stekes midt i ovnen på 225 °C i ca. 15 minutter. Avkjøl på rist.

Prøv også pestosnurrer som turmat eller fingermat. 

 

>> Les mer om hvordan du lager den beste pizzabunnen.

Finn mer om samme tema:

3.2 / 5
29 stemmer