Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 1,5 timer
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 20 brød/enheter
Hvor lang tid tar det? 1,5 timer
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 20 brød/enheter

Red velvet cake pops

Red velvet cake pops er små, lekre og røde sjokoladekaker på pinne som er dyppet i hvit sjokolade og rullet i kakepynt. Du baker dem i muffinsformer og serverer til fest.
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Slik gjør du

  • Rør sammen egg, sukker og olje. Tilsett hvitvinseddik og rømme. Bland sammen mel, natron, vaniljesukker og salt i en bakebolle. Tilsett det våte og rør godt.  
  • Hell røren over i muffinsformer. Stek muffinsene midt i ovnen ved 180 °C i ca. 20 minutter. Avkjøl på rist.
  • Utforming: Smuldre avkjølte muffins i en bakebolle. Tilsett kremost naturell. Massen skal bli klebrig og mulig å rulle til en kule.  
  • Bruk en kakeform og stikk ut blomster av kakemassen. Legg dem i kjøleskapet mens du smelter sjokolade.  
  • Smelt sjokolade over vannbad og tilsett rosa konditorfarge.  
  • Stikk tuppen på lollipoppinnen først i sjokolade og deretter halvveis ned i blomsten. Gjenta prosessen med alle blomstene. Sett cake popsene i isopor eller oasis for at de skal stå stødig i kjøleskapet. Avkjøl i ca. 10 miutter.  
  • Dypp blomstene i sjokolade. Pass på at overflødig sjokolade renner av. Legg på kakepynt mens sjokoladen ennå er myk.  
  • Sett cake popsene tilbake i kjøleskapet for at sjokoladen skal stivne raskt.
    Tips: Oppbevar cake pops kjølig eller frys ned frem til servering.

    Glad i cake pops? Prøv også bringebær cake pops og peanøttsmør cake pops.

 

Finn mer om samme tema:

0 / 5
Les eller skriv kommentarer