Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 1,5 timer
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 20 brød/enheter
Hvor lang tid tar det? 1,5 timer
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 20 brød/enheter

Red velvet cake pops

Red velvet cake pops er små, lekre og røde sjokoladekaker på pinne som er dyppet i hvit sjokolade og rullet i kakepynt. Du baker dem i muffinsformer og serverer til fest.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Rør sammen egg, sukker og olje. Tilsett hvitvinseddik og rømme. Bland sammen mel, natron, vaniljesukker og salt i en bakebolle. Tilsett det våte og rør godt.  
  • Hell røren over i muffinsformer. Stek muffinsene midt i ovnen ved 180 °C i ca. 20 minutter. Avkjøl på rist.
  • Utforming: Smuldre avkjølte muffins i en bakebolle. Tilsett kremost naturell. Massen skal bli klebrig og mulig å rulle til en kule.  
  • Bruk en kakeform og stikk ut blomster av kakemassen. Legg dem i kjøleskapet mens du smelter sjokolade.  
  • Smelt sjokolade over vannbad og tilsett rosa konditorfarge.  
  • Stikk tuppen på lollipoppinnen først i sjokolade og deretter halvveis ned i blomsten. Gjenta prosessen med alle blomstene. Sett cake popsene i isopor eller oasis for at de skal stå stødig i kjøleskapet. Avkjøl i ca. 10 miutter.  
  • Dypp blomstene i sjokolade. Pass på at overflødig sjokolade renner av. Legg på kakepynt mens sjokoladen ennå er myk.  
  • Sett cake popsene tilbake i kjøleskapet for at sjokoladen skal stivne raskt.
    Tips: Oppbevar cake pops kjølig eller frys ned frem til servering.

    Glad i cake pops? Prøv også bringebær cake pops og peanøttsmør cake pops.

 

Finn mer om samme tema:

0 / 5