Sildesmørbrød
Sildesmørbrød er en nydelig sandwich med grovbrød, kokt egg, sild og poteter, eple, ruccolasalat og persille. Nyt den til lunsj eller middag.
Ingredienser
1 skive grovt brød
1 mandelpotet
1 sildefilet
½ eple i skiver
1 bunt ruccola
1 kokt egg
25 g smør
2 stilk bladpersille
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Start med å koke poteten i ca. 20 minutter.
Husk å vanne ut sildefileten hvis den ligger i lake.
- Kok egget i 10 minutter.
- Smelt smøret og bland inn hakket persille. Når poteten er ferdig vender du disse i persillesmøret.
- Ha eventuelt smør på brødskiven.
- Legg ruccolasalat, epleskiver, sildefileten, eggeskiver og halve mandelpoteter på brødskiven.
Smak også klassikeren karbonadesmørbrød med sopp og løk.