Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 1,5 timer
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 1 squashkake
Hvor lang tid tar det? 1,5 timer
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 1 squashkake

Squashkake

Squashkake er bevis på at grønnsaker også kan smake godt i kaker. Gulrot er en klassiker, her får du en ny vri med squash, kanel og solsikkekjerner.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Pisk egg og fruktose godt sammen.
  • Tilsett resten av ingrediensene, rør sammen og fordel i en god smurt, brødform eller paiform.
  • Stek kaken midt i ovnen på 180 °C i 35–40 minutter. Avkjøl på rist.
  • Glasur: Rør sammen alle ingrediensene til glasuren og fordel over den avkjølte kaken.
  • Pynt med valnøtter og blå druer.

Prøv også lys gulrotkake til kaffen. 

Finn mer om samme tema:

3.6 / 5
7 stemmer