Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
småbakst
Bagetter
Bagetter, eller baguette, er fransk loff med perfekt sprø skorpe og mykt brød inni. De smaker kjempegodt med smør, eller fylt med salat eller ulike påleggsvarianter.
Middels
Middels
Fint
Brødkrystaller
Disse gjør seg matpakken, helt uten pålegg! De smaker ekstra godt lune, så ta gjerne en prøvesmak rett fra ovnen.
rask
Middels
Grovt
Brøddyr
Brøddyr er kreative og morsomme krokodiller eller andre dyr du baker sammen med barna. De passer også fint som spiselig dekorasjon til festbordet.
Middels
Middels
Halvgrovt
Cones trinn for trinn
Cones trinn for trinn betyr at du kan imponere med halvgrove, fine og søte cones som dessert til grillmaten i sommer. De er enkle å holde, gode å spise, ser fantastiske ut, og ikke minst så kan de fylles med nesten alt du ønsker.
Middels
Middels
Eltefrie rundstykker
Eltefrie rundstykker er lekre til helgefrokost og lages enkelt med heving over natten. Deigen er grov, og røres bare sammen, uten å kna eller elte.
lang
Middels
Grovt
Kuvertbrød med honning
Kuvertbrød med honning smaker deilig som tilbehør til middag. De luftige rundstykkene passer også godt i matpakken, lunsj eller påsmurt til kveldsmat.
Middels
Middels
Fint
Sprossas verneverdige kringle
Sprossas verneverdige kringle er tradisjonell søt gjærbakst som smaker kjempegodt med rosiner hakkede mandler som fyll. Melisglasur setter prikken over i ´en.
Middels
Middels
Knøekaker
Knøekaker er flate brød fra Sørlandet, hvor brøddeigen ble kalt for knøe, "noe som blir knadd sammen". De kan minne om grove pitabrød, laget med sammalt hvete. De halvgrove brødene passer fint i matpakken med brunost.
rask
Middels
Halvgrovt
Piroger med røkelaks
Piroger med røkelaks og mozzarella er fylt gjærbakst fra Russland laget av hvetemel og havrekli. De passer perfekt som turmat, snacks eller til lunsj.
Middels
Middels
Fint
Brødpinner med pepper
Brødpinner med pepper, eller grissini, passer godt som snacks eller som tilbehør til middag. Bakes med olivenolje og er et fint alternativ til potetgull.
Middels
Middels
Suppebolle
Suppebolle lar deg erstatte suppeskålen med brød, og gjøre måltidet ekstra hyggelig. Suppeboller passer fint som gjestemat og gjør at oppvasken blir mindre.
lang
Middels
Rosin- og valnøttscones
Rosin- og valnøttscones er som små rundstykker bakt med sammalt hvete, appelsin og sitron. Server med varm drikke og nyrørte bær til helgefrokosten eller til kvelds.
lang
enkelt