Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

småbakst

Scones med appelsin, rosiner og nøtter

Scones med appelsin, rosiner, kefir og pecannøtter lager du på under en time. Passer fint til helgefrokosten eller som deilig turmat.
rask
enkelt

Pull-apart rundstykke

Pull-apart rundstykke med deilig smeltet ost, hvitløk og pepperonipølse smaker som en minipizza du lager raskt i ovn, på grillen eller i glørne fra et bål på tur. 
rask
enkelt

Påskeharer som turmat

Gode påskeharer er perfekt turmat i strålende påskesol.
rask
Middels
Grovt

Piroger med spinat og fetaost

Piroger med spinat og fetaost er fylt gjærbakst fra Russland. Du lager dem av fullkornshvetemel, og de passer de perfekt som turmat, til lunsj eller til kvelds.
Middels
Middels
Grovt

Piroger med kjøtt, løk og sopp

Piroger med kjøtt, løk og sopp er fylt gjærbakst fra Russland. De er enkle å lage av fullkornshvetemel, og passer til lunsj, som turmat eller til kvelds.
Middels
Middels
Grovt

Piroger med kål, gulrot og egg

Piroger med kål, gulrot og egg er fylt gjærbakst fra Russland. De er laget av fullkornshvetemel og serveres nystekte til lunsj, til kvelds eller som turmat.
Middels
Middels
Grovt

Valnøttrundstykker

Valnøttrundstykker er saftige og smaker himmelsk av fullkornshvetemel og nøtter. De passer ypperlig både som kuvertbrød, til lunsj med godt pålegg og på tur.
Middels
Middels
Halvgrovt

Hvitløksbagetter

Hvitløksbagetter er fin loff med deilig smak av hvitløk, og passer godt til salater, middag, grillmat og supper. Ypperlig tilbehør til et ostefat også!
lang
Middels
Fint

Scones med appelsin- og sitronskall

Scones med appelsin- og sitronskall er bakt av grovt og fint mel, valnøtter og tørket frukt. De er enkle, og smaker godt til kaffen eller lunsj i helgen.
rask
enkelt

Speltrundstykker

Speltrundstykker er enkle og gode, og ser ekstra proffe ut hvis du bruker en saks til å klippe et snitt i toppen.
rask
enkelt
Ekstra Grovt

Ostepiroger

Ostepiroger med skinke, revet ost, oregano og tomatsaus er enkle å lage, og smaker godt som snacks, turmat eller som rett på koldtbordet.
rask
Middels
Fint

Grove grissini

Grove grissini er gylne og sprø brødpinner fra Italia bakt med grov sammalt hvete, hvetmel og litt olivenolje. Spis dem før maten, som snacks eller som tilbehør til middag.
rask
Middels