Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Ølbrød er et saftig og sunt grovbrød bakt med øl, honning, helkorn av hvete, fin hvete og grov rug. Langpannebrødet passer som middagstilbehør og turmat.
Nøttebrød er et grovt og sunt brød med havregryn, hvetekli og grovbakstmel, valnøtter eller hasselnøtter. Det passer som tilbehør til ostefat, middagen eller som sandwich i matpakken.
Raskt julebrød er grovt, saftig og magisk godt med ost på. Du rører det sammen på fem minutter, med tørket frukt, yoghurt, honning, havregryn og spelt får du smak av jul.
Glutenfritt havrebrød smaker kjempegodt for deg med cøliaki og glutenallergi, og har nøtteaktig smak av havre. De bakes i små former, som lett fryses ned.
Grove bagetter passer godt både i matpakken og som følge til middag. Baguettene er laget av grov sammalt hvete og hvetemel, og smaker godt med pålegg til lunsj.
Grovbrød med bygg og havre er et sunt og kjempegodt brød med sammalt hvete, hvetekli, byggmel, havregryn og fullkornshvetemel. Oppskriften er signert diplombaker Arild Mellemsæther.