Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Grov småbakst Grovt brød Grovt knekkebrød Vis alle

Valnøttbrød for brødbakemaskin

Valnøttbrød for brødbakemaskin smaker deilig og kan brukes i matpakken og som tilbehør til middag. Brødbakemaskiner gjør bakeprosessen enkel og rask.
Middels
enkelt
Grovt

Ølbrød

Ølbrød er et saftig og sunt grovbrød bakt med øl, honning, helkorn av hvete, fin hvete og grov rug. Langpannebrødet passer som middagstilbehør og turmat.
Middels
Middels
Grovt

Nøttebrød

Nøttebrød er et grovt og sunt brød med havregryn, hvetekli og grovbakstmel, valnøtter eller hasselnøtter. Det passer som tilbehør til ostefat, middagen eller som sandwich i matpakken.
Middels
Middels
Grovt

Grovt speltbrød

Grovt speltbrød er et saftig, sunt og godt brød med spelt og frø. Passer fint i matpakken og til lunsj når du skal holde deg mett lenge.
Middels
Middels
Grovt

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Raskt julebrød

Raskt julebrød er grovt, saftig og magisk godt med ost på. Du rører det sammen på fem minutter, med tørket frukt, yoghurt, honning, havregryn og spelt får du smak av jul.
rask
enkelt
Grovt

Glutenfritt havrebrød

Glutenfritt havrebrød smaker kjempegodt for deg med cøliaki og glutenallergi, og har nøtteaktig smak av havre. De bakes i små former, som lett fryses ned.
rask
Middels
Grovt

Grove bagetter

Grove bagetter passer godt både i matpakken og som følge til middag. Baguettene er laget av grov sammalt hvete og hvetemel, og smaker godt med pålegg til lunsj.
Middels
Middels
Grovt

Grovbrød med bygg og havre

Grovbrød med bygg og havre er et sunt og kjempegodt brød med sammalt hvete, hvetekli, byggmel, havregryn og fullkornshvetemel. Oppskriften er signert diplombaker Arild Mellemsæther.
Middels
Middels
Grovt