Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Dessert Frokost Matpakke Middag Påsmurt Småretter Turmat Vis alle

Grunnoppskrift eclairs

Grunnoppskrift eclairs betyr at du nå kan lage verdens beste vannbakkels. De er sukkerfrie, og består av vann, smør, mel og egg, og er mye lettere å lage enn sitt rykte. Imponer gjerne med fargerike og silkemykt fyll.
rask
Middels

Vaniljekrem til eclairs

Vaniljekrem til eclairs smaker deilig, og passer perfekt til fyll i vannbakkels og kaker. Som kakefyll er kremen silkemyk og luftig, og lages av fløte, vanilje, egg og litt maizena.
Middels
Middels

Sjokoladekrem til eclairs

Sjokoladekrem til eclairs passer perfekt som fyll i vannbakkels eller andre kaker. Som kakefyll er kremen silkemyk og luftig, og lages av mørk sjokolade, fløte og egg og litt maizena.
Middels
Middels

Krydderkrem til eclairs

Krydderkrem til eclairs smaker av nydelig vanilje, kanel og stjerneanis. Eggekremen passer godt som fyll i vannbakkels, bløtkake eller annen festkake.
Middels
Middels

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Smuldrepai

Smuldrepai er den ultimate sommerdesserten, og ekstra god med vaniljeis ved siden av. Du kan bytte ut nektarinen og solbærne med nesten alle typer frukt og bær.
rask
enkelt

Pavlova med friske bær

Pavlova med friske bær er en luftig og søt dessertkake av marengs som er oppkalt etter den russiske danseren Anna Pavlova. Pynt kaken med krem, vaniljekrem og friske bær.
Middels
Middels

Havrekjeks med hele korn

Havrekjeks med hele korn av havre (havremarv) er lette å lage, og smaker deilig med blåmuggost og syltetøy til kaffen, eller som turmat.
rask
enkelt

Grov sjokoladefondant

Grov sjokoladefondant med mørk sjokolade og grov spelt gir en spennende nøttaktig smak til desserten. Kaken er stekt langs kanten og er flytende innni. Server gjerne med vaniljeis.
rask
Middels