Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 40 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 stor smuldrepai eller 4 små
Hvor lang tid tar det? 40 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 stor smuldrepai eller 4 små

Smuldrepai

Smuldrepai er den ultimate sommerdesserten, og ekstra god med vaniljeis ved siden av. Du kan bytte ut nektarinen og solbærne med nesten alle typer frukt og bær.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Skjær nektarinene i båter og fordel dem sammen med solbærene i en stor paiform eller fire porsjonsformer.
  • Smuldre sammen smør, sukker og hvetemel. Fordel dette over bærene.
  • Stek på grill under lokk på indirekte varme i ca. 30 minutter, eller i stekeovnen på 200 °C til toppen er sprø og gyllen.
    Tips! Server gjerne med vaniljeis eller krem til.

    Prøv også rabarbra crumble som sommerdessert. 

>> Samleside: Tilbehør til grillmat

Finn mer om samme tema:

5 / 5
1 stemme