Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Tomat- og valnøttbrød passer fint til ostefat eller til en god suppe. Du baker det av speltmel, appelsinjuice, tomatpuré, hakkede soltørkede tomater og hakkede valnøtter.
Flettekrans av loffdeig med fint hvetemel er lekkert både på frokostbordet og til lunsj, og passer ypperlig til jul. Loffen smaker godt med ost og annet pålegg.
Rødbetrundstykker med nøtter er herlig gjærbakst av sammalt hvete, rug og rødbetjuice. Server dem som tilbehør til middag til jul eller lag sandwich i matpakken.
Pølse- og hamburgerbrød med urter setter smak på grillmåltidet. De bakes av fin gjærbakst og finhakkede urter som basilikum, dill, timian eller rosmarin.