Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Labneh er en slags «ferskost» laget på yoghurt, som er mye brukt i Midt-Østen. Den har en tykk konsistens, og er super som pålegg, topping på pizza, frittata og på bakte grønnsaker.
Bønner er kanskje litt uvanlig å smøre på brødskiva, men sammen med rødløk, basilikum, sennep og kesam blir denne miksen perfekt pålegg! Smaker herlig og proppfull av næring.
Oliven er en herlig ingrediens å bruke i brødet, men jammen smaker den ikke godt som pålegg også! Også er oliven - pålegg kjempelett å lage, hjemmelaget pålegg på 1-2-3.
Pacchetto er fylte rundstykker med pesto og mozzarella som er bakt med grov spelt og speltmel tilsatt litt soltørket tomat. En sikker vinner i matpakken, til lunsj eller som turmat.
Eltefrie bagetter er lekre og luftige og lages enkelt med tiden til hjelp og heving over natten. Deigen røres sammen, uten å kna eller elte. Frø gir en ekstra struktur og god smak.
Surdeigsbrikser tar litt tid å lage, men ikke la deg skremme av den grunn! Resultatet blir fantastiske surdeigsbriks. Ekstra gode til helgefrokosten eller ostekvelden.