Bagetter, eller baguette, er fransk loff med perfekt sprø skorpe og mykt brød inni. De smaker kjempegodt med smør, eller fylt med salat eller ulike påleggsvarianter.
Grove urtebrød er perfekte som tilbehør til middagen eller i en god blings eller sandwich. Bruk grovbakstmel, valgfrie urter og eventuelt soltørkede tomater og nøtter.
Focaccia er italiensk brytebrød som er perfekt tilbehør til middagen. I denne oppskriften, som vi ubeskjedent har kalt verdens beste focaccia, lager vi den med hvitløk, oliven, rødløk, rosmarin og parmesan.
Frisk salat passer til pai og annen sommermat. Denne er med grønn salat, friske urter, vårløk og valnøtter. En lett dressing av eddik, olje, salt og pepper helles over.
Brødpinner med pepper, eller grissini, passer godt som snacks eller som tilbehør til middag. Bakes med olivenolje og er et fint alternativ til potetgull.
Flatbrød er tradisjonsbakst på sitt beste. Brødet bakes uten gjær og kjevles i millimeter tynne leiver som stekes på takke. Flatbrød er yppelig til spekematen i jula, eller til suppe og gryteretter året rundt.
Potetlefser fra Sørlandet lager vi av kokte mandelpoteter, byggmel, hvetemel og kefir og steker på takke. Server med smør på ved siden av kjøtt og fisk.
Suppebolle lar deg erstatte suppeskålen med brød, og gjøre måltidet ekstra hyggelig. Suppeboller passer fint som gjestemat og gjør at oppvasken blir mindre.