Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Privacy & Cookies Policy
Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY
Oppskrifter
Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Eplebrødpudding, opprinnelig kalt Æble-Kage, smaker nydelig av kanel og er perfekt på kalde vinterkvelder. Oppskrift i samarbeid med Ragnhild Hutchison.
Lussekatter er deilige hveteboller i ulike fasonger som vi baker til Luciadagen 13. desember. Gulfargen kommer fra krydderet safran.
Lussekatter bakt på tangzhong metoden som gir ekstra luftig og saftig bakst. Slipp fantasien løs og bak dine egne til Luciadagen 13. desember.
Ingen Luciadag uten lussekatter – med disse smakfulle glutenfrie lussekattene kan du inkludere alle til bords på Luciadagen den 13. desember.
Veganske lussekatter er deilige, lysende gule hveteboller uten melk og egg, som spises på Luciadagen 13. desember.
Oppskriften på tante Astrids smultringer er gammel, velprøvd og har gått i arv gjennom flere generasjoner.
Svensk smörgåstårta lages vanligvis som en stor smørbrødkake. Her er istedet lekre porsjonsstykker av det tradisjonsrike svenske smørbrødet.
Fine scones smaker deilig nybakt til frokost. De er også en viktig del av en britisk oppdekning til afternoon tea.
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.