Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Gravlaks med sennepssaus på surdeigsbrød er en nydelig kombinasjon. Fin smårett til julelunsjen, som julefrokost eller som sandwich til en julete afternoon tea.
Et klassisk ostesmørbrød med sennep som gir det lille ekstra. Lages gjerne med tørre brødrester og osteskalken fra kjøleskapet, og serveres med syltet rødløk og frisk ruccula.
Røkelaks på grovt brød blir et helt festmåltid. Her har vi kombinert den gode røkte smaken med litt syre fra sitron og et kokt egg. SÅ enkelt - og SÅ godt!
Ribbe! Bare ordet gjør at en får vann i munnen. Det er en av våre beste råvarer, med mørt og saftig kjøtt. Det beste er at det passer like godt på en skive brød som ved siden av potet og surkål.
Brød og ost er som hånd i hanske. Et skikkelig smørbrød med juleosten Edamer er nydelig! Server det til gjester eller lag det til deg selv når du trenger en liten pust i bakken.