Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? Under 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor lang tid tar det? Under 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt

Snitter med reker

Litt rød lodderogn på toppen gjør disse snittene med reker til lekker festmat.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Smør smør på loffskiva.
  • Vask salatbladene og legg de på brødskiva.
  • Legg rekene pent på og sprøyt på majones i en rosett på toppen.
  • Skjær et kutt i sitronskiva halvveis gjennom og vri den som en vifte over majonesen.

Pynt med rød lodderogn og friske urter.

Legg snittene pent på et fat og de pynter opp bordet for deg. Husk å beregne minst 5 snitter per porsjon.

Trenger du flere snitter til fatet? Se vår samleside om snitter her

 

Finn mer om samme tema:

4 / 5
2 stemmer