Fransk omelett er en klassiker som er kjapp og enkel å lage, og på fersk surdeigsbrød smaker det helt nydelig. Blingsen kan du spise til frokost, lunsj eller kvelds. Velbekomme.
Labneh er en slags «ferskost» laget på yoghurt, som er mye brukt i Midt-Østen. Den har en tykk konsistens, og er super som pålegg, topping på pizza, frittata og på bakte grønnsaker.
Bønner er kanskje litt uvanlig å smøre på brødskiva, men sammen med rødløk, basilikum, sennep og kesam blir denne miksen perfekt pålegg! Smaker herlig og proppfull av næring.
Oliven er en herlig ingrediens å bruke i brødet, men jammen smaker den ikke godt som pålegg også! Også er oliven - pålegg kjempelett å lage, hjemmelaget pålegg på 1-2-3.
Havreblings med fiskekake er en deilig sandwich med doble skiver grovt havrebrød, smøreost, salatblader og gulrot i strimler. Smaker godt i matpakken eller til lunsj.