Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Gresskar er en av de grønnsakene vi ser mer og mer av i butikkenes utvalg, men hva kan du lage av dem? Vi anbefaler å lage gresskarpuré, så har du en god base til både supper, gryter, bakverk og annet snadder.
Byggris er nydelig til torsk. Når du trenger en rask hverdagsmiddag kan denne torskeretten med grønnkål, byggris og et lite dryss grovhakkede mandler være midt i blinken.
Ribollita er en italiensk restesuppe. Den originale oppskriften inneholder tørt brød, cannelini-bønner og svartkål. Vi lager den med linser og byggryn og serverer med gratinert, daggammelt brød.
Kjøleskapsgrøt av steel cut havre gir en litt løsere kjøleskapsgrøt. Å lage frokosten klar kvelden før gjør at du kan starte travle dager foran skjema.