Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Brød Eltefritt Glutenfritt Kaker Knekkebrød Småbakst Søt gjærbakst Surdeig Takkebakst Vafler Vis alle

Raw sjokoladekake med vanilje

Vår oppskrift på raw sjokoladekake med havre og nøttebunn er en lekker festkake som også kan serveres som en nydelig dessert.
lang
Middels

Raw kuler med salt

Herlige små munnfuller som kan lages på 1,2, 3. Kulene får en nærmest karamellisert smak, og med saltet blir de som konfekt å regne.
rask
enkelt

Risboller

Mange synes risboller hører med til julefeiringen. Og det skal godt gjøres å bare spise en av disse...
rask
Middels

Ostekake med bunn av kakerester

Ostekake med salt karamellsaus. Kan det bli bedre? Joda! Bunnen er laget av kakerester. Bedre unnskyldning kan du ikke få for å lage og nyte denne festen av en ostekake!
Middels
Middels

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Punsjeboller som julekonfekt

Noen kjenner dem som punsjeboller, andre som romkuler. Uansett; disse er små herlige munnfuller, som er en perfekt måte å får brukt opp kakerester. Ingen vil tenke at dette er restemat. Dette er luksus!
rask
enkelt

Havrekjeks med banan

Havregryn og en godt moden banan er det eneste du trenger til denne supre oppskriften. Så enkelt at alle kan få det til, og med en god smak av havre og banan.
rask
enkelt
Ekstra Grovt

Trestammer

Lag noe veldig godt av restene etter noe annet godt! Bedre kan det ikke bli. Disse klassiske trestammene er den perfekte måten å nyte kakerester på. Hugg i vei!
Middels
Middels

Havreflarn

Havreflarn er lette, søte og sprø, enkle å lage og enda enklere å spise. Så det er kanskje ikke så rart de er en av de mest populære kakene til jul?
Middels
Middels