Punsjeboller som julekonfekt
Noen kjenner dem som punsjeboller, andre som romkuler. Uansett; disse er små herlige munnfuller, som er en perfekt måte å får brukt opp kakerester. Ingen vil tenke at dette er restemat. Dette er luksus!
Ingredienser
Punsjebollemasse
250 g brownie eller sjokoladekake
50 g bringebærsyltetøy
50 g hasselnøtter, blendet fint
15 g mørk rom
15 g kakaopulver
Topping
Finthakkede usaltede pistasjnøtter
Ristet kokosmasse
Frysetørket bringebær
Kakestrøssel
Sukker med konditorfarge
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Bland alle ingrediensene sammen til en helt samlet masse, og form til passe store kuler.
- Trill dem i for eksempel hakkete pistasjnøtter, kokosmasse, kakestrøssel og eller frysetørket bringebær. Sett på kjøl til servering.
>> Er du glad i julekonfekt, anbefaler vi også gule bomber eller Sarah Bernhardt. Mye mer arbeid enn disse, men når du får smake på en av dem kommer du til å mene det var verdt bryet.