Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 1-2 timer
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 20 vafler
Hvor lang tid tar det? 1-2 timer
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 20 vafler

Belgiske vafler

Belgiske vafler kan gjerne serveres istedenfor tidkrevende kaker. Server dem med melisdryss, friske bær, syltetøy, is, krem eller sjokoladesaus.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Rør sammen eggeplommer, salt, sukker, vaniljesukker og mel.
  • Smelt smøret og ha i melk og vann. Rør gjæren ut i den lunkne blandingen. Ha det over i røren.
  • Bland inn stivpisket eggehvite til slutt.
  • La røren hvile en time.
  • Stek vaflene i et godt oppvarmet vaffeljern. Avkjøl på rist.
Serveres med et lite strø med melis og friske bringebær.

>> Her finner du alle våre oppskrifter på vaffelrøre – blant dem oppskriften på verdens beste vafler fra Sjømannskirken i København

Finn mer om samme tema:

2.9 / 5
117 stemmer