Brødpinner med spekeskinke
Brødpinner med spekeskinke er supergode snurrer som er raske å tilberede på grillen. Server med en god dipp som smårett i sommer.
Ingredienser
500 g hvetemel
2 ts bakepulver
5 ts sukker
1 ts salt
1 dl nøytral olje
2 dl lunkent vann
20 skiver spekeskinke
2 ss nøytral olje til pensling
1 neve fersk timian
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Bland sammen det tørre, og spe med vann og olje til du får en smidig deig.
- Kjevle deigen tynt ut på et melet bakebord og skjær 2 cm tykke strimler av deigen. Skjær spekeskinke i tilsvarende brede strimler. Legg skinken oppå deigstrimlene og tvinn dem sammen.
- Pensle med olje, dryss over urter og grill på indirekte varme i ca. 10 minutter eller til brødpinnene er gylne og sprø.
Tips! Du kan bruke ferdig pizzadeig om du ønsker et raskere alternativ.