Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? Under 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner
Hvor lang tid tar det? Under 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner

Bruschetta med julepålegg

Bruschetta med en smak av jul! Disse passer fint til en julete afternoon tea, som en rett til tapasbordet eller om du bare ønsker deg noe digg til kveldskos.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Lag syltet rødløk først. Skrell rødløk, del den i to og skjær i tynne skiver. Kok opp vann, sukker, eddik og salt i en kasserolle. Legg i rødløk når sukker og salt har løst seg opp. La det småkoke i 2 minutter. Trekk kasserollen av platen og avkjøl.

    Oppbevar gjerne syltet rødløk på glass med lokk.
  • Ha olje i en varm stekepanne og stek brødskiver på begge sider til de er gylne og sprø. Legg skivene på et ark kjøkkenpapir slik at overflødig olje renner av.

  • Smør skivene med kremost, legg på juleskinke og topp med rødløk. Pynt gjerne med spirer og nykvernet pepper.

>> Sjekk vårt forslag til afternoon tea på juleverkstedet

 

Kilde: MatPrat

Finn mer om samme tema:

5 / 5
1 stemme