Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 2 timer
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 18 horn
Hvor lang tid tar det? 2 timer
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 18 horn

Fylte horn med ost og skinke

Fylte horn med ost og skinke er brød og pålegg i ett - og passer supert som turmat. Med disse liggende i fryseren, har du alltid en fiks ferdig matpakke på lur!
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Ha alt det tørre i en bolle.
  • Smelt margarin, ha i væske og varm det til 37 °C. Rør væsken godt inn i melblandingen i en kjøkkenmaskin.
  • Dekk bakebollen med plast og la deigen heve på et lunt sted i ca. 30 minutter.
  • Del deigen i tre. Kjevle ut runde leiver. Del hver av dem i seks trekanter. Ha på skivet skinke og ost og rull hver trekant i sammen med den bredeste delen først. Legg hornene på et stekebrett med bakepapir. Pass på at spissen blir liggende på undersiden.
  • Etterhev under klede i ca. 20 minutter.
  • Pensle hornene med vispet egg og strø over valmuefrø.
  • Stek hornene på 200 °C i 15-20 minutter til de er gylne. Avkjøl på rist. 

> Se flere gode tips for småbakst til turen.

 

Kilde: MatPrat

Finn mer om samme tema:

4 / 5
3 stemmer