Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 4 bruschettaer
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 4 bruschettaer

Bruschetta med spekeskinke

Bruschetta med spekeskinke, hvitløk og aÏoli toppet med bakte tomater er en frisk og enkel italiensk sommerforrett eller smårett på grillen.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Del hvitløksbåten i to og gni den over brødskivene. Pensle brødskivene med olivenolje på begge sider. Grill til de har fått en gyllen stekeskorpe. 
  • Legg tomatene i en ildfast form. Ha over olivenolje og strø på salt. Sett formen på grillen med lokk over i 8-10 minutter. 
  • Smør aÏoli på skivene og legg på spekeskinke. Topp det hele med bakte tomater.Bruschetta med spekeskinke

>> Samleside: Tilbehør til grillmat

Finn mer om samme tema:

5 / 5
1 stemme