Bruschetta med spekeskinke
Bruschetta med spekeskinke, hvitløk og aÏoli toppet med bakte tomater er en frisk og enkel italiensk sommerforrett eller smårett på grillen.
Ingredienser
8 skiver spekeskinke
4 skiver landbrød
1 båt hvitløk
4 ss olivenolje til pensling
4 ss aïoli
8 røde cherrytomater
2 ss olivenolje
1 ts grovt salt
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Del hvitløksbåten i to og gni den over brødskivene. Pensle brødskivene med olivenolje på begge sider. Grill til de har fått en gyllen stekeskorpe.
- Legg tomatene i en ildfast form. Ha over olivenolje og strø på salt. Sett formen på grillen med lokk over i 8-10 minutter.
- Smør aÏoli på skivene og legg på spekeskinke. Topp det hele med bakte tomater.Bruschetta med spekeskinke