Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 24 havrekjeks
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 24 havrekjeks

Havrekjeks

Havrekjeks med tranebær, havremel og havregryn er deilige og sprø, og lett å lage. De smaker kjempegodt til kaffen eller som turmat.
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Slik gjør du

  • Rør smør og sukker lyst og luftig. Ha i ett og ett egg og visp dem lett inn.
  • Bland natron og vaniljesukker med mel og havregryn og rør det inn. Tilsett tørkede tranebær.
  • Sett røren med teskjeer direkte på en stekeplate dekket med bakepapir.
  • Stekes midt i ovnen på 180 °C i ca. 10 minutter. Avkjøl på rist.

Havrekjeksene er supre å ha med på tur. Se flere tips til turmat her!

Finn andre oppskrifter med lignende tema:

Les eller skriv kommentarer