Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 40 - 60 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 konfektkake
Hvor lang tid tar det? 40 - 60 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 konfektkake

Konfektkake

Konfektkake med mørk sjokolade, egg, smør, sukker og mel er en klassisk kake som er enkel og rask å lage, og en glede å servere som dessert med pisket krem.
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Slik gjør du

  • Smelt sjokolade og smør over svak varme og avkjøl blandingen.
  • Pisk egg og sukker til eggedosis.
  • Bland hvetemel og bakepulver godt.
  • Rør sjokoladeblandingen inn i eggedosisen og vend melblandingen forsiktig inn i deigen.
  • Hell kakerøren i en godt smurt springform, 24 cm.
  • Stek kaken midt i ovnen ved 225 °C i 12-15 minutter. Avkjøl på rist.
  • Sikt over kakaopulver hvis du ønsker.
  • Server gjerne kaken med pisket krem.

 

Finn andre oppskrifter med lignende tema:

Les eller skriv kommentarer