Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor grov blir baksten? Halvgrov
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor grov blir baksten? Halvgrov
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner

Pannekaker av brødrester

Tørre brødskiver kan bli født på ny! I denne oppskriften lager du pannekaker av brødrester som males opp til brødrasp.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Skjær brødskivene i mindre biter og ha dem i en kjøkkenmaskin. Kjør til brødet er som fint brødrasp.
  • Knekk eggene i en bolle og visp dem sammen med melk, sukker og kardemomme.
  • Tilsett brødrasp og bland godt. Røren vil bli ganske tykk.
  • Stek små pannekaker i flere omganger i en middels varm stekepanne med smør. Hold dem gjerne varme ved å legge dem i en kjele med lokk etter steking. Kjelen skal ikke stå på varme.
  • Server pannekakene av brødrester med ditt favoritttilbehør.

>> Prøv også vår oppskrift på grove pannekaker som turmat – eller se vår store samleside med oppskrifter på pannekaker for flere varianter av pannekakerøre. 

Finn mer om samme tema:

3.1 / 5
20 stemmer