Pitapizza
Pitapizza lager du raskt av pitabrød, kjøttdeig, tacosaus, revet ost og paprika. Server som en lett middag i hverdagen eller som en kveldsrett. Smaker også godt kald i matpakken.
Ingredienser
4 pitabrød
300 g kjøttdeig
12 ss tacosaus
1 paprika
100 g revet hvitost
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Stek kjøttdeigen i en stekepanne. Smør tacosaus på den ene siden av pitabrødet. Hakk paprikaen i små terninger. Fordel kjøtt og paprika på pitabrødene. Strø på med ost.
- Stek pizzaene midt i ovnen på 200 °C. i ca. 4 minutter, eller til osten er smeltet.
- Server pitapizzaene sammen med cherrytomater, små gulrøtter eller en grønn salat.
Tips: Bruk gjerne skiver av grovbrød i stedet for pitabrød, og erstatt kjøttdeigen med biter av skinke eller pølse. Pitapizza er perfekt til å bruke opp rester fra foreksempel tacomiddagen eller en gryterett.
Bak gjerne brødene selv! Her finner du oppskriften på pitabrød.
>> Les mer om hvordan du lager den beste pizzabunnen.