Pizza med ribbe
Pizza med ribbe er perfekt om du vil redde rester fra julens festmat. Toppes med hasselnøtter og granateple – en skikkelig julepizza!
Ingredienser
1 halvstekt pizzabunn (á 180 g)
150 g rester av stekt ribbe
3 ss hvit pizzasaus
150 g revet hvitost
75 g grønnkål
½ rødløk
1 ss grovhakkede hasselnøtter
½ granateple
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Rens rester av ribbe fri for bein og svor. Skjær ribberestene i tynne skiver.
- Legg pizzabunnen på en bakepapirkledd stekeplate. Smør på pizzasaus og dryss på ost.
- Rens grønnkål, ta eventuelt bort stilken og riv bladene i små biter, drypp over noen dråper olje og klem oljen inn i grønnkålen.
- Rens rødløk, og skjær den i tynne skiver. Grovhakk hasselnøtter.
- Legg grønnkål, rester av pinnekjøtt og rødløk på pizzaen. Dryss over hakkede hasselnøtter.
- Stek pizzaen i stekeovn på 230 °C til osten er smeltet og bunnen er deilig sprø, 6-7 minutter.
- Rens granateple mens pizzaen står i ovnen.
- Pizza med ribbe toppes med granateple.
Kilde: MatPrat.no
>> Sjekk også ut vår samleside med oppskrifter på pizzadeig og pizzabunn – og gode tips til hvordan du lykkes med pizzabaksten.