Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 20-40 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 2 porsjoner
Hvor lang tid tar det? 20-40 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 2 porsjoner

Pizza med ribbe

Pizza med ribbe er perfekt om du vil redde rester fra julens festmat. Toppes med hasselnøtter og granateple – en skikkelig julepizza!
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Rens rester av ribbe fri for bein og svor. Skjær ribberestene i tynne skiver.
  • Legg pizzabunnen på en bakepapirkledd stekeplate. Smør på pizzasaus og dryss på ost.
  • Rens grønnkål, ta eventuelt bort stilken og riv bladene i små biter, drypp over noen dråper olje og klem oljen inn i grønnkålen.
  • Rens rødløk, og skjær den i tynne skiver. Grovhakk hasselnøtter.
  • Legg grønnkål, rester av pinnekjøtt og rødløk på pizzaen. Dryss over hakkede hasselnøtter.
  • Stek pizzaen i stekeovn på 230 °C til osten er smeltet og bunnen er deilig sprø, 6-7 minutter.
  • Rens granateple mens pizzaen står i ovnen.
  • Pizza med ribbe toppes med granateple.

Kilde: MatPrat.no

 

>> Sjekk også ut vår samleside med oppskrifter på pizzadeig og pizzabunn – og gode tips til hvordan du lykkes med pizzabaksten. 

Finn mer om samme tema:

5 / 5
2 stemmer