Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 10 vafler
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 10 vafler

Potetvafler og pølser

Potetvafler og pølser er en tradisjon i Østfold hvor de spiser pølse i vaffel istedenfor pølse i brød eller lompe. Smaker deilig med ketchup og sennep.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Smelt smøret og bland all ingrediensene i en kjøkkenmaskin.
  • La røren stå i minst 15 minutter slik at melet får svelle. Røren skal være som en tykk saus.
  • Stek vaflene i et godt oppvarmet vaffeljern. Avkjøl på rist.
    Vaflene kan brukes på samme måte som lomper og serveres med ketchup og sennep.

    >> Her finner du alle våre oppskrifter på vaffelrøre.

Finn mer om samme tema:

4 / 5
17 stemmer