Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 30-40 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 brød
Hvor lang tid tar det? 30-40 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 brød

Pull-apartbrød

Pull-apartbrød er som skapt for å deles med gode venner. Skikkelig enkel snadderbrød fylt med urtesmør, ost, bacon og chorizopølse.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Skjær brødet i skiver på kryss og tvers, men ikke skjær helt igjennom. La brødet henge sammen i bunnen.
  • Rør smør, hvitløk og urter sammen. Fyll brødet med urtesmør, ost, sprøstekt bacon og pølse.
  • Pakk brødet inn i to lag aluminiumsfolie og ha på midterste rille i stekeovnen ved 220 °C, legg ved siden av glørne i et bål eller på grillen. 
  • La brødet steke i ca. 15 minutter til osten har smeltet godt og brødet har trukket til seg smør og urter. Spis pull-apart brød når det er rykende varmt.

PS! Denne oppskriften er fin for å bli kvitt brødrester. Klikk her for flere tips om hvordan du kan redusere matsvinn av brød!

 

Samarbeid med Maison Mat & vin. 

Finn mer om samme tema:

3.2 / 5
28 stemmer