Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 1,5 timer
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor grov blir baksten? grov
Hvor mye bakst blir dette? 1 julebrød
Hvor lang tid tar det? 1,5 timer
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor grov blir baksten? grov
Hvor mye bakst blir dette? 1 julebrød

Raskt julebrød

Raskt julebrød er grovt, saftig og magisk godt med ost på. Du rører det sammen på fem minutter, med tørket frukt, yoghurt, honning, havregryn og spelt får du smak av jul.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle. Tilsett yoghurt, syltetøy og honning. Rør godt og hell massen over i en smurt brødform på 1,5 liter.
  • Stek brødet midt i oven på 150 °C i ca. 1 time.
  • La brødet avkjøles i minst 30 minutter før du begynner å skjære i det. Brødet smaker ekstra godt med ost eller syltetøy på. 
    Tips: Skjær brødet i skiver og frys ned det som blir til overs. Når du tar dem opp igjen fra fryseren kan du bruke en brødrister for å tine brødet.

    Prøv også tradisjonelt julebrød med rosiner, vørterbrød eller julebrød med øl

Finn mer om samme tema:

3.1 / 5
78 stemmer