Rullekake med krem og bringebær
En enkel og deilig rullekake med krem og bringebær. Denne er en smakfull godbit til ettermiddagskos eller til festlige anledninger.
Ingredienser
Rullekake:
4 egg
200 g sukker
75 g hvetemel
75 g potetmel
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
Fyll:
1 ½ dl bringebærsyltetøy
2 ½ dl kremfløte
Krem og bær til pynt
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt sammen mel, potetmel, bakepulver og vaniljesukker og rør det inn i eggedosisen.
- Bre røren utover en smurt langpanne, og stek midt i ovnen ved 180°C i 12-15 minutter.
- Legg matpapir på bakebordet og strø sukker på. Hvelv rullekaken på papiret og la formen ligge over kaken til den er avkjølt.
- Fyll: rør syltetøy inn i pisket krem og fordel krem utover bunnen. Rull kaken sammen ved hjelp av bakepapiret. La den ligge kjølig med kjøten ned.
- Smør pisket krem på rullekaken og topp med ferske bringebær før du serverer.
Prøv også vår rullekake med ingefær, eple og pære